Hírek, események

Hírek, események alcím

Folytatódik az edzőközpont építkezése …

„2021.09.14 napján megjelent a Siófoki Bányász Sportegyesület fejlesztési programja megvalósításához szükséges forrás biztosításáról szóló 1635/2021. (IX. 14.) Korm. határozat. A Korm. határozat értelmében a Siófoki Bányász Sportegyesület részére 86 533 884 forint biztosítására kerül sor a Siófoki Bányász Sportegyesület fejlesztési programjának megvalósítása érdekében.”

Fenti, Magyarország Kormánya által biztosításra kerülő 86 533 884 Ft az edzőközpont épületének és a 4. futballpálya befejezéséhez szükséges önerő összege, melynek hiánya miatt kényszerült egyesületünk a beruházás leállításra.

A több mint 86 millió forintos pénzügyi hiány fedezésére kérelemmel fordultunk az Emberi Erőforrások Minisztériumához, melynek pozitív elbírálása lehetőséget teremt a beruházás folytatására és befejezésére.

A Siófoki Bányász SE utánpótlás nevelő egyesület célja és feladata, hogy az egyesület kereti között futballozó több mint 200 tehetséges gyermek számára mind infrastruktúra, mind szakmai téren 21. századi feltételeket teremtsen, elősegítve fejlődésüket és alapot teremtve, hogy számukra a futball hivatást, hosszútávú elköteleződést jelentsen.

A Siófoki Bányász SE 100 éves múltja, tradíciója és sportolói létszáma alapján a régió legnagyobb, legmeghatározóbb sportegyesülete, mely megérdemli, hogy hosszú idő után végre infrastruktúrában is 21. századi körülmények között folytathassa munkáját, megfelelő feltételeket teremtve ezzel a sportoló, futball rajongó gyermekek számára.

Ezúton is köszönet Magyarország Kormányának, az Emberi Erőforrások Minisztériumának és Witzmann Mihály országgyűlési képviselőnek a támogatásért!

Leave a Reply